Beste BBQ Joints in Amerika

60 Flares 60 Flares ×

Een mooi woord dat zich volgens mij niet echt goed laat vertalen: een joint. Ik bedoel niet dat ding dat we in coffeeshops kopen; ik bedoel de plek die bij Amerikanen zo populair is; de zaal waar het na werktijd gezellig is tot in de vroege uurtjes. Neem een bbq joint, of in sommige gebieden een juke joint: geweldig gezellige plekken voor een hapje, een drankje en lekkere muziek, meestal niet verpest door toerisme en commercie. Ik zag laatst een lijstje met de beste, meest sfeervolle barbecue joints in Amerika; die willen we jullie niet onthouden! En dan zijn er mensen die roepen dat Amerika geen keuken heeft…

Beste BBQ Joints in Amerika

southside_market_delivery HC Blue Smoke

10: Big Bob Gibson Bar-B-Q

Waar: Decatur, Alabama (1715 6th Ave SE)
Koning van de barbecue: Chris Lilly
Specialiteit: Pulled Pork Sandwich, Spicy Mustard Coleslaw
icon Website

bbq 19: Martin’s Bar-B-Que Joint

Waar: Nashville, Tennessee (3108 Belmont Blvd.)
Koning van de barbecue: Patrick Martin
Specialiteit: Western Tennessee-Style Whole hog Sandwich with Coleslaw
icon Website

8: Blackjack Barbecue

Waar: Charleston, South Carolina (Market 188 Meeting Street)
Koning van de barbecue: Jimmy Hagood
Specialiteit: Pulled Pork with Coleslaw
icon Website

7: Pappy’s Smokehouse

Waar: St.Louis, Missouri (3106 Olive Street)
Koning van de barbecue: Mike Emerson
Specialiteit: Baby Back Ribs with Baked Beans
icon Website

6: Blue Smoke

Waar: New York City, New York (116 E 27th Street)
Koning van de barbecue: Jean-Paul Bourgeois
Specialiteit: Pork Spare Ribs with Pickled Peppers
icon Website

bbq joint 1 bbq joint 2 bbq joint 3

5: 17th Street Barbecue

Waar: Murphysboro, Illinois (32 N. 17th Street)
Koning van de barbecue: Mike Mills
Specialiteit: Baby Back Ribs with Baked Beans
icon Website

Beste BBQ Joints4: The Salt Lick Bar-B-Que

Waar: Driftwood, Texas (18300 FM 1826)
Koning van de barbecue: Scott Roberts
Specialiteit: Beef Brisket, Sausage and Coleslaw
icon Website

3: The Woodshed Smokehouse

Waar: Fort Worth, Texas (3201 Riverfront Dr)
Koning van de barbecue: Tim Love
Specialiteit: Lamb brisket with Borracho Beans
icon Website 

2: Skylight Inn

Waar: Ayden, North Carolina (4618 South Lee Street)
Koning van de barbecue: Samuel Jones
Specialiteit: Chopped Whole Hog Sandwich with Coleslaw
icon Website

1: Hill Country Barbecue Market

Waar: New York City, New York (30 West 26th Street)
Koning van de barbecue: Charles Ground Jr.
Specialiteit: Beef Brisket Sandwich with Sweet & Spicy Pickles
icon Website

Author: Perry Vermeulen

Helmond, 1982. De veelzijdigheid, daar zit 't 'm in. De afwisseling tussen enorme vlaktes, kleine dorpen en wereldsteden. De mensen, de cultuur. Op je porch in Mississippi met je biertje en de blues, tussen de mensen op Times Square, genieten van Yosemite Valley. Amerika: ik zou er ieder jaar drie keer heen kunnen gaan. In de zomer van 2016 ga ik er voor de vijfde keer heen; dan heb ik zo'n 30 staten gezien.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

60 Flares Twitter 1 Facebook 59 Email -- 60 Flares ×