Hallo! New York: toffe, compacte reisgids voor je stedentrip

0 Flares 0 Flares ×

Hallo! New York ligt sinds kort overal in de winkels. Deze nieuwe reisgids staat boordevol tips, tricks, hotspots en ervaringen van échte New York-kenners en liefhebbers! De bedenkers en makers van deze gids zijn de mensen van NWYRK.com en hebben samen jaren van kennis over en reiservaring in New York City. Lees alles over Hallo! New York in dit artikel en let op… we mogen er maar liefst vijf weggeven!! 

Hallo! New York: niet ‘just another’ reisgids

Hallo! New YorkWe horen het je denken: zijn er nog niet genoeg reisgidsen over New York verschenen? Nou, niet zoals Hallo! New York het aanpakt! Deze nieuwe gids bevat uiteraard alles wat je moet weten over de highlights van New York City, maar daarnaast nog veel meer. Zo is de gids gemaakt door een team van mensen die of in de stad zelf wonen, of er al jaren komen. Zij delen hun tips voor bijzondere locaties, hotspots, culinaire aanraders en verrassende plekjes die je als toerist waarschijnlijk niet direct zou bezoeken! Ook ‘onze’ gastschrijfster Marjolein Linstra schreef mee aan Hallo! New York. De gids bevat vijf mini-magazines, checklists, feitjes en zelfs een puzzel. Met de bijbehorende app kun je nog meer leuks op je smartphone downloaden!

Ook bijzonder is het compacte formaat van de gids. Hij past letterlijk in je broekzak en dat is wat ons betreft wel zo fijn! Niet langer meer een te grote, onhandige gids die je weer in een tas moet meenemen. Daarnaast bevat de gids tips voor alle vijf stadsdelen van New York (Manhattan, Queens, The Bronx, Brooklyn en Staten Island) en zelfs enkele voor New Jersey! Bekijk in onderstaand filmpje meer over de inhoud van deze reisgids:

Win! Vertel ons met wie jij naar New York gaat…!

Dankzij onze vrienden van NWYRK mogen we maar liefst vijf exemplaren van Hallo! New York weggeven! VIJF inderdaad!!! Dit zal gebeuren op zondag 27 januari 2019. Meedoen? Ga naar onze Facebookpagina of Instagram-account, like ons uiteraard en laat ons als reactie op de berichten en/of stories weten met wie jij naar New York gaat of wil! Je getagde reisgenoot maakt dan kans op de gids… De winnaars maken we ’s avonds bekend via Facebook en Instagram.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hallo! New York is uiteraard overal verkrijgbaar en direct online te bestellen.

Fotocredits: met dank aan www.hallonewyork.nl

Kenny de Vilder

Amerika fascineert. De prachtige natuur, uitgestrekte wegen, de steden, geschiedenis, de mix van culturen, sport, je raakt er nooit uitgekeken! Ik reed Route 66 helemaal in 2016, wat een geweldig avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×