Nu aan het lezen
Nieuw jasje voor USA365
Nacht Dag
De Amerika bijlage voor Nederland en Vlaanderen met achtergronden, diepgang en verhalen over de Amerikaanse cultuur, politiek, misdaad, actualiteit & lifestyle.

Nieuw jasje voor USA365

Nieuw logo en website voor USA365

Schrik niet! Je zit nog steeds op het vertrouwde USA365, maar sinds vandaag in een volledig nieuw jasje. De komende weken voegen we nog de nodige veranderingen en nieuwigheden toe aan de website. Tot die tijd zijn we, zoals dat hip heet ‘in beta’.

“Ik haat verandering 🙁 “

Geloof ons maar, we begrijpen het als je dit nieuwe jasje helemaal niet ziet zitten… Een gloednieuwe website, veel mensen vinden dat heel vervelend. Sommige onderdelen staan plots op een andere plek, je moet wennen aan de nieuwe layout en oud en vertrouwd heeft ineens plaats gemaakt voor nieuw en modern. Maar het was absoluut hoognodig. De oude USA365 website was toe aan nieuwe techniek. Beter leesbaar voor op je smartphone en vooral klaar voor de toekomst: Er komt een heleboel nieuwe content aan!

Nieuw logo

Het nieuwe logo is de kers op de taart van de veranderingen die we de afgelopen weken hebben doorgevoerd. Misschien heb je helemaal niks gemerkt, misschien juist wel. Sinds begin oktober is USA365 overgenomen door het team achter de reisgids Hallo! New York. Sindsdien zijn we de website volop aan het actualiseren. Oude artikelen worden geüpdatet en de nodige nieuwe artikelen zag je misschien al op social media voorbij komen. 

All Day USA.

We hebben ook een nieuw slogan: All Day USA. Hiermee willen we vooral onderstrepen dat USA365 een website is over Amerika. We gaan nóg meer focussen op het verhaal achter Amerika. Of zoals wij het noemen ‘achter de schermen in Amerika’. Meer achtergrondverhalen, diepgang en kwaliteit. Elke dag, 365 dagen per jaar.

We zijn heel benieuwd naar je mening over de veranderingen! Dat mag hieronder, in de reacties, of stuur ons een mailtje!

Scroll naar boven