Nu aan het lezen
Cristiano Ronaldo’s appartement in New York
Nacht Dag
De Amerika bijlage voor Nederland en Vlaanderen met achtergronden, diepgang en verhalen over de Amerikaanse cultuur, politiek, misdaad, actualiteit & lifestyle.

Cristiano Ronaldo’s appartement in New York

Avatar

We dromen er allemaal wel eens van: een eigen appartement, midden in Manhattan, met een fenomenaal uitzicht over de rest van New York. Voor de meesten van ons is en blijft het een droom, maar voor voetballer Cristiano Ronaldo was het uiteraard geen probleem om een eigen flat in de Big Apple te kopen. Liefst 18,5 miljoen dollar telde hij neer voor een appartement in de Trump Tower. Benieuwd wat hij voor dat bedrag terugkreeg? Bekijk dan snel de foto’s in dit artikel!

Cristiano Ronaldo’s appartement in New York

Skyline

ronaldo
Cristiano Ronaldo

Het uitzicht over de skyline van New York is de belangrijkste reden waarom een appartement op Manhattan zo onbetaalbaar is geworden. Alleen degenen die echt veel geld hebben, kunnen het zich veroorloven om hier te wonen. Zo ook Cristiano Ronaldo, de sterspeler van Real Madrid, voor wie geld al lang geen probleem meer is. Of hij daarmee vooruitloopt op een eventueel eind van zijn carrière in de stad waar tegenwoordig wel meer sterren uit het Europese voetbal spelen, is ons niet bekend, feit is wel dat hij sinds kort een appartement in de Trump Tower heeft gekocht.

trumptower1
Het appartement van Cristiano Ronaldo in New York

De toren, eigendom van ‘The Donald‘, die nog steeds in de race is om de Republikeinse nominatie voor de presidentsverkiezingen van 2016 binnen te slepen, heeft wel meer bekende bewoners. Zo woont Donald Trump zelf in het penthouse en zou hij er op de koffie kunnen bij het echtpaar Beyoncé en Jay-Z of acteur Bruce Willis. Eerder woonden ook Michael Jackson, Steven Spielberg en Sophia Loren al in de toren op de hoek van Fifth Avenue en 56th Street.

Ronaldo

Ondanks dat Ronaldo tijdens het voetbalseizoen weinig tot niet in New York zal zijn, kan hij in de maanden dat hij er wel is, genieten van de nodige luxe. Allereerst een fenomenaal uitzicht, onder andere op Central Park, zelfs vanuit de douche! Het interieur mag er ook zijn en is ontworpen door architect Juan Pablo Molyneux. Zou jij willen wonen als Ronaldo? Bekijk de slideshow met foto’s van het appartement hieronder en oordeel zelf..!

Deze diashow vereist JavaScript.

foto’s: Warburg Realty

Bekijk reacties (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll naar boven