Nu aan het lezen
Bodypaint New York
Nacht Dag
De Amerika bijlage voor Nederland en Vlaanderen met achtergronden, diepgang en verhalen over de Amerikaanse cultuur, politiek, misdaad, actualiteit & lifestyle.

Bodypaint New York

Doorzichtige vrouwen? Nee! De Amerikaanse bodypaintkunstenares en fotografe Trina Merry laat modellen opgaan in hun omgeving. Of haar kunstobjecten nu in Central Park staan bij de Brooklyn Bridge, voor de skyline of voor het of voor het Flatiron Building; de beelden zijn allemaal prachtig. Trina Merry combineert met haar kunst twee passies: bodypaint en fotografie. Door de achtergrond over te nemen op het lichaam van haar model en deze vervolgens te fotograferen, lijkt het net alsof het een projectie is. Toch zijn het echte foto’s met echte modellen en echte bodypaint. De modellen verdwijnen bijna in de verschillende New Yorkse straatbeelden. Bekijk hier een leuk filmpje over het kunstproject.

Bodypaint New York

Bodypaint New York Bodypaint New York Bodypaint New York Bodypaint New York Bodypaint New York Bodypaint New York Bodypaint New York Bodypaint New York Bodypaint New York Bodypaint New York

Bekijk reacties (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll naar boven