Nu aan het lezen
Top 10 artikelen 2014
Nacht Dag
De Amerika bijlage voor Nederland en Vlaanderen met achtergronden, diepgang en verhalen over de Amerikaanse cultuur, politiek, misdaad, actualiteit & lifestyle.

Top 10 artikelen 2014

De feestdagen zijn in aantocht. Ook onze redacteuren leunen even achterover, om in januari weer te knallen met uiteenlopende artikelen zoals u dat van ons gewend bent. Doen we dan helemaal niets tot de jaarwisseling? Natuurlijk wel! Op Facebook blijven we dagelijks actief, en daarnaast sluiten we het jaar af met onze Top 10 artikelen van 2014. Welke artikelen werden het meest gelezen? Elke dag een nieuw topartikel dat we uitlichten op Facebook en op deze pagina. Veel plezier en – veel belangrijker – een heel goede jaarwisseling! Wij danken iedereen voor een mooi eerste jaar voor deze website.

10.

Presidenten, geheime trainingen: Nederlander maakte het mee

Op 10 de bijzondere carrière van landgenoot Peter Charité. Over een race op de snelweg om op tijd bij Bill Clinton te zijn, een speciale anti-terroristentraining na 9/11 en zijn tijd met het echtpaar Bush.

op10

9.

Breastaurant Hooters, uit het preutse Amerika

Op plek 9 ons artikel over Hooters, bekendste breastaurant in Amerika. Boobs, burgers and beer trekken al 30 jaar miljoenen bezoekers. En dat in het preutse Amerika… Alles over het concept, inclusief leuke foto’s.

op9

8.

Amerika te paard: alleen voor echte cowboys

Western riding en trailriding, vee samendrijven, het leven op de ranch, prachtige plekken in de natuur… Op 8 in de top 10 van meest gelezen artikelen van 2014 een artikel voor echte cowboys en amazones!

op8

7.

Het spel bij de Amerikaanse douane

Herkenbaar fenomeen voor wie wel eens een in Amerika is geweest: de paspoortcontrole op het vliegveld. Je komt het land niet zomaar binnen… Ons artikel over het spel bij de Amerikaanse douane werd gewaardeerd!

op7

6.

Interview met Murdock uit The A-Team

Als grote fans van The A-Team was het geweldig om Murdock te interviewen. We stapten in het vliegtuig en spraken acteur Dwight Schultz in Hollywood. Ons artikel op nummer 6 in de Top 10 van 2014!

op6

5.

Tien Nederlandse sporthelden in Amerika

Het is niet voor velen weggelegd, maar soms breekt een Nederlandse sporter door in Amerika. We maakten een top tien met helden als Smits, Hasselbach en Elson. Het artikel staat op de 5e plek in de Top 10 2014!

op5

4.

De 1o gevaarlijkste steden in de VS

Bendes, gewapende overvallen, drugs en illegaal wapenbezit. De 10 gevaarlijkste steden van Amerika op een rij: dat artikel staat op de 4e plek in onze Top 10 2014! Waar moet je extra goed opletten?

op4

3.

John F. Kennedy met naakte dames op een boot

Precies 51 jaar na de moord op John F. Kennedy schreven wij over de omstreden foto die in 2009 viraal ging: JFK en naakte dames op een boot. Het artikel werd veel gelezen en staat op nummer 3 in onze Top 10 2014!

op3

2.

Bassie en Adriaan in Amerika. Aad van Toor: ‘Een droom die uitkwam.’

Geen grotere fan van Amerika dan Aad van Toor. Adriaan de acrobaat bezocht alle 50 staten! We interviewden hem en de drie artikelen scoorden geweldig. Dit eerste deel eindigde als 2e in de top 10 2014.

op2

1.

De 25 bekendste complottheorieën in Amerika

Het best gelezen artikel van 2014!! De 25 bekendste complottheorieën in Amerika. Van 9/11 tot een nog levende Elvis, van de moord op Kennedy tot de fake maanlanding.

op1

Bekijk reacties (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll naar boven