Nu aan het lezen
Hallo! New York: toffe, compacte reisgids voor je stedentrip
Nacht Dag
De Amerika bijlage voor Nederland en Vlaanderen met achtergronden, diepgang en verhalen over de Amerikaanse cultuur, politiek, misdaad, actualiteit & lifestyle.

Hallo! New York: toffe, compacte reisgids voor je stedentrip

Hallo! New York

Hallo! New York ligt sinds kort overal in de winkels. Deze nieuwe reisgids staat boordevol tips, tricks, hotspots en ervaringen van échte New York-kenners en liefhebbers! De bedenkers en makers van deze gids zijn de mensen van NWYRK.com en hebben samen jaren van kennis over en reiservaring in New York City. Lees alles over Hallo! New York in dit artikel. 

Hallo! New York: niet ‘just another’ reisgids

Hallo! New YorkWe horen het je denken: zijn er nog niet genoeg reisgidsen over New York verschenen? Nou, niet zoals Hallo! New York het aanpakt! Deze nieuwe gids bevat uiteraard alles wat je moet weten over de highlights van New York City, maar daarnaast nog veel meer. Zo is de gids gemaakt door een team van mensen die of in de stad zelf wonen, of er al jaren komen. Zij delen hun tips voor bijzondere locaties, hotspots, culinaire aanraders en verrassende plekjes die je als toerist waarschijnlijk niet direct zou bezoeken! Ook ‘onze’ gastschrijfster Marjolein Linstra schreef mee aan Hallo! New York. De gids bevat vijf mini-magazines, checklists, feitjes en zelfs een puzzel. Met de bijbehorende app kun je nog meer leuks op je smartphone downloaden!

Ook bijzonder is het compacte formaat van de gids. Hij past letterlijk in je broekzak en dat is wat ons betreft wel zo fijn! Niet langer meer een te grote, onhandige gids die je weer in een tas moet meenemen. Daarnaast bevat de gids tips voor alle vijf stadsdelen van New York (Manhattan, Queens, The Bronx, Brooklyn en Staten Island) en zelfs enkele voor New Jersey! Bekijk in onderstaand filmpje meer over de inhoud van deze reisgids:

Lees Hallo! New York

Hallo! New York is overal verkrijgbaar in boekhandels en warenhuis. Direct via de website van Hallo! New York online te bestellen of via Bol.com

Bekijk reacties (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll naar boven