Nu aan het lezen
NYC Guide for Instagrammers: vol toffe fotospots!
Nacht Dag
De Amerika bijlage voor Nederland en Vlaanderen met achtergronden, diepgang en verhalen over de Amerikaanse cultuur, politiek, misdaad, actualiteit & lifestyle.

NYC Guide for Instagrammers: vol toffe fotospots!

NYC Guide for Instagrammers

De NYC Guide for Instagrammers: ongetwijfeld het tofste boek als je van New York City houdt en er graag over post op Instagram! Het boek van de in New York wonende Belgische fotografe Silvie Bonne staat vol met tips over fotogenieke spots in de Big Apple, van zowel bekende als onbekende locaties! Lees in dit artikel alles over het boek en over de Photo Walk die USA365 onlangs in New York deed met Silvie. En…je kan het boek winnen! 

NYC Guide for Instagrammers: vol toffe fotospots!

Photo Walks

NYC Guide for Instagrammers
NYC Guide for Instagrammers. Foto: Silvie Bonne

Silvie Bonne (@bonnesilvie op Instagram) woont met haar gezin in New York en kent de stad daardoor als geen ander. Ik ging zelf onlangs op pad met Silvie voor een Photo Walk. Dit is een wandeling door een gedeelte van de stad waarbij Silvie je dan achtergrondinformatie geeft over waar je loopt. Tegelijkertijd laat ze leuke en onbekende plekjes zien en geeft je tips over hoe je zelf gave foto’s kunt maken. Ook zet ze je regelmatig op de foto en krijg je enkele dagen later 20 professionele afbeeldingen toegestuurd in hoge resolutie! Een mooie herinnering aan je tijd in New York.

Zelf koos ik voor een Photo Walk door Williamsburg in Brooklyn en (via de Williamsburg Bridge) de Lower East Side in Manhattan. Vanaf het startpunt bij de metrohalte op Bedford Avenue liepen we richting de brug, die je net als de Brooklyn Bridge te voet kan oversteken. Ik was al redelijk bekend in New York na twee eerdere bezoeken. Toch wist Silvie wist me veel verrassende en onbekende plekken te tonen die je normaal niet snel zou ontdekken. De gezellige wandeling (we waren uiteindelijk veel langer onderweg dan de tijd die ervoor stond) leverde me niet alleen veel tips op, ook de foto’s die ik enkele dagen later kreeg toegestuurd waren echt heel gaaf! Kortom, een dikke aanrader deze Photo Walk! Kijk op Silvie’s website welke Walk jij kunt kiezen of informeer naar de mogelijkheden.

Het boek: een Instagrambijbel voor New York-liefhebbers

In haar NYC Guide for Instagrammers toont Silvie 100 bekende en onbekende plekken in New York. Maar niet alleen dat: in het (Engelstalige) boek staan ook tal van tips en tricks over hoe je zelf de beste en leukste foto’s kan maken voor op je Instagramprofiel. Bij de locaties staat ook nog vermeld hoe je er komt, dus je kan direct aan de slag als je in New York arriveert! Het boek is door de mix van hotspots en onbekende locaties voor zowel ervaren New York-liefhebbers als mensen die er voor het eerst heen gaan echt een aanrader.

Wat kun je verwachten aan locaties? Natuurlijk iconische plekken zoals de Brooklyn Bridge, het Empire State Building of Times Square. Maar ook bijzondere koffietentjes kom je tegen, musea, natuur en locaties om gave streetart te bekijken. En veel meer, zowel in Manhattan, Brooklyn, Queens als Staten Island! Tegelijkertijd leer je om beter/leuker te fotograferen, iets dat ik zelf ook echt merkte. Toen ik mijn eigen foto’s bekeek na terugkeer in Nederland was ik er heel tevreden over. Kortom, ga je naar New York en wil je ook toffe foto’s maken? Dan mag je de NYC Guide for Instagrammers eigenlijk niet missen!

NYC Guide for Instagrammers
Een ideaal boek voor tijdens je stedentrip New York! Foto: Silvie Bonne

Lees NYC Guide for Instagrammes 

Wij zijn er zeker van dat dit boek onder vele kerstbomen komt te liggen in december! De NYC Guide for Instagrammers is 224 pagina’s dik, Engelstalig en verscheen in september 2019 bij uitgeverij Luster. Het is online overal te koop (€ 17,95). Bekijk hieronder enkele voorbeeldpagina’s uit het boek:

Alle foto’s in dit blog door: Silvie BonneAlle beelden in dit artikel zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten. Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf (Silvie Bonne) en de geportretteerden.

Bekijk reacties (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll naar boven